Sup Yoga avontuur

Sup Yoga

Ga mee op avontuur op het water
en vind je balans

Adem en drijf

Allereerst is sup yoga ontspannend. Het is een heerlijke ervaring om de kabbelende golven onder je te voelen en één te worden met je board.

Ervaar de energie van de natuur rondom je heen. Maak als vanzelf contact met je eigen kern en geniet van de warme zomer wind die je huis streelt. Onderzoek de grenzeloze vrijheid van het water bij het vinden van balans in de verschillende yoga poses op je board. Er zijn geen woorden voor het gevoel van van vrijheid en verbondenheid dat je voelt op het subboard omringd door water.

Terwijl we speels op zoek gaan naar balans en flexibiliteit op het subboard, zal je ademhaling en hartslag geleidelijk in harmonie komen met de geluiden van de natuur. Je zult verfrist en optimistisch weer aan land gaan. Dat is de kracht van Sup yoga. Adem en drijf…

Suppen

 

Je kan zo het water op!

Suppen staat voor ‘stand-up-paddle’. Het is ontstaan op Hawaii door de lifeguards die op hun surfboard gingen staan om de beginnende surfers in de gaten te houden. Balans, evenwcht en focus zijn erg belangrijk. Bovendien gebruik je tijdens het SUPPEN je hele lichaam. Het is dus een echte total-body-workout.

 

Sub yoga

 

Yoga op het water

Yoga is balans en flexibiliteit en met Sub yoga gaat dat nog een stapje verder! We gaan met het subboard naar een unieke plek waar we ons kunnen overgeven aan de natuur, zodat je na de les maximaal opgeladen bent met positieve energie.

 

Ontspannen en fun!

 

Een unieke ervaring

We peddelen moeiteloos en opgetogen naar onze bestemming, een rustig plekje op het water waar de rietkragen ons beschermen voor de wind. En na de Yoga oefeningen pakken we een moment van ontspanning en worden we een met de natuur.

Sub yoga is uitdagend en leuk. Durf jij het avontuur aan!

SUP Yoga workshop volgen? Wij organiseren ze weer deze de zomer!

Sup yoga bieden wij aan als cursus van zes lessen en ook als middag workshop voor groepen vanaf 6 personen.

Workshop gegevens:

 • Dag en tijd: Op afspraak
 • Kosten voor 6 lessen: € 95,–
 • Locatie: Almere buiten en het Gooimeer, diverse opstap locaties

Neem contact op voor meer informatie.

Wat je nodig hebt:

 • Zwemkleding (let op dat je er ook comfortabel voorovergebogen posities in kan aannemen zoals de ‘down dog’ en ‘zen salutation’.
 • Water om te drinken.
 • Zonnebril en pet.
 • Een tasje voor de spullen die je mee neemt op het water.
 • Handdoek in een plastic tas.
 • Zonnebrand. Op het water verbrand je sneller door de spiegeling.
 • Extra snack (en suiker of medicijn als je diabetes hebt, omdat sup yoga in het begin veel energie kan kosten).
 • Medische condities of blessures moeten vooraf bij de instructeur gemeld worden, zodat hij gericht kan helpen als dat nodig is.

Durf jij het avontuur aan?!

Liever een dagje uit op het water met je gezin en alleen de sup boards huren, met instructie? Vraag naar de mogelijkheden 06 49800222.