Yoga en Pilates

Yoga & Pilates

Krijg controle
over je lichaam en geest

Leef vanuit je gevoel

Vaste structuur met lichamelijke oefeningen of liever bewegen vanuit meditatie? Flexibiliteit door verbetering van alle spieren of stabiel door sterke kernspieren? Introvert of extravert? Vaak wordt Yoga als “softer” ervaren en Pilates meer “technisch”. Toch is het wijs om goed te bedenken wat jij nodig hebt.

Leef je vanuit je gevoel, mediteer je en kies je daarom voor Yoga kan Pilates juist een uitbreiding en verrijking van je leven zijn. Ben je gedisciplineerd en doe je daarom aan Pilates dan is het zeker ook het overwegen waard om eens voor Yoga te kiezen! Overleg met ons, we helpen je graag om een goede keuze te maken.

Yoga

Bij Yoga leer je verschillende houdingen aan die samen met een beheerste ademhaling en meditatie tot een betere algehele gezondheidsbeleving leidt. Doel is om beter met spanningen om te gaan door deze te kanaliseren en weg te laten vloeien uit je lijf. Daardoor ervaar je meer in balans; in je lichaam en geest en in je leven in het algemeen.

Yoga wordt bij TripleFitPlus gegeven in 3 levels:

  1. Step into Yoga
  2. Yoga Flow
  3. Asana Power

Pilates

De nadruk ligt hier op het trainen van je kernspieren, dit zijn met name de spieren in je romp. Door deze sterk te maken krijg je een betere houding en een stabiel lijf. Om dit te bereiken is het zaak alle oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Doel is om krachtig en sterk in het leven staan.

Pilates wordt bij TripleFitPlus gegeven op 3 niveaus:

  1. Beginner
  2. Gevorderde
  3. Master

Yogalates

Uit de VS overgewaaid is deze combinatie van Yoga en Pilates. Ook hier hebben we ervaring mee, vraag het aan Walid als je hier meer over wilt weten.

SUP Yoga

In de zomer gaan we op avontuur!
Houd je van een uitdaging in de vrije natuur, doe dan eens mee met de Sup Yoga lessen van Triple Fit Plus.