Bruiloft dans cursus

Jou unieke dans

Samen maken we jullie persoonlijke dans choreo voor bruiloft of feest!

Voor koppels en gasten op de bruiloft

Ieder meisje hoopt ooit de perfecte trouwdag te hebben aan de arm van haar geliefde en om haar gasten de adem te benemen met haar trouwjurk en openings dans. Een sublieme dag. TripleFitPlus wil daar graag aan bijdragen om die dag (en avond!) perfect te maken als leraar van jullie eerste dans als echtpaar. De man van je dromen zal leren hoe hij je kan leiden met liefde en aandacht. Terwijl jij leert hoe te volgen met elegantie en stijl.

Veel jongens hebben de geheime droom om hun geliefde op hun trouwdag te begeleiden. Laat ons je helpen om dat zelfverzekerd te doen, zeker bij het leiden van jouw grote liefde bij de openings dans op de dansvloer. Nog nooit op deze manier samen gedanst of denk je dat je helemaal niet kunt dansen? TripleFitPlus heeft heel veel ervaring en heeft veel mensen leren dansen. We vinden samen de stijl die bij jou past, je zult iedereen verbaasd laten kijken wanneer jij jouw vrouw liefdevol en met plezier op de dansvloer leidt.

​Speciaal ontworpen programma voor jullie perfecte eerste dans!

 

 

TripleFitPlus maakt uiteraard geen onderscheid tussen man of vrouw. Paren van hetzelfde geslacht zijn welkom!

De bruiloft dans is jullie eerste uiting als echtpaar, jullie eerste presentatie naar de wereld.in de vorm waar geen woorden aan te pas komen. De lessen zijn plezierig en gebaseerd op jullie persoonlijke wensen waarbij we verschillende technieken en stijlen gebruiken. Dit ligt aan jullie keuze van de muziek. Wil je energiek starten met salsa of chacha of romantisch met de rumba of wals of iets heel anders? We maken er samen iets geweldigs van!

Natuurlijk kunnen ook je bruiloft gasten een leuke dans komen instuderen..

Wil je het huwelijkspaar ook verrassen met een gave dans voorstelling? We bedenken een leuke choreografie voor je en studeren het met je in. Leuk om als een groep te doen!


Meld je nu aan.