06 49 800 222

Baila baila! Dans the latin dances

Dans cursus

Leer Salsa en Cha cha moves

Kom en doe mee bij Coronel sports in Huizen

Kijk jij ook wel eens naar programma’s als “Dancing with the Stars” of  “So you think you can dance?” en zou jij ook wel verschillende dansstijlen willen leren? Dat kan bij TripleFitPlus!

Laat je hart sneller kloppen door het ritme te volgen van de muziek en train je geheugen door het leren van de bewegingen en stappen. Versterk je botten als je je armen sierlijk omhoog houdt terwijl je spieren sterk en lang worden. Wees trots op je lijf, dat je sierlijk laat bewegen terwijl je ZuidAmerikaanse dansen danst, ook in het dagelijkse leven. Wordt zelfverzekerder naarmate jij je lichaam steeds beter onder controle krijgt, fitter wordt en de wereld met opgeheven hoofd en een glimlach tegemoet treedt.

Baila Baila level 1

Beginners dans cursus

‘Latin dancer, ik?​’ JA! En ervaring is niet nodig. Trek de stoute schoenen en aan en probeer het, zelfs als je denkt dat je twee linker voeten hebt. Beleef dit avontuur en je zult je iets nieuws leren, en ondertussen jezelf verrassen.

Leer:

  • De basis danspassen onder de knie te krijgen
  • De muziek aan te voelen en het ritme te volgen
  • De verschillende bewegingen en passen en eenvoudige combinaties ervan

 

Baila Baila level 2

Voor gevorderden

Als je de basis bewegingen en passen hebt geleerd in de beginners cursus, ben je in staat om door te stromen naar de gevorderden cursus. Hier leer je de techniek om te dansen op gevoel en met zelfvertrouwen.

Leer:

  • Om meer ingewikkelde combinaties te maken tussen de passen
  • Meer uitdagende danspassen combinaties
  • Om je partner gracieus te leiden of te volgen tijdens het dansen

 

Baila Baila level 3

Cursus voor de ervaren danser

Je danst moeiteloos en kan op een natuurlijke manier leiden of volgen, vloeiend reageren op veranderingen en je balans en richting gevoel zijn ook tijdens en na spins vlekkeloos.

Leer:

  • De puntjes op de i te zetten, door bewegingen mooi af te maken.
  • Je leert technieken om jezelf gemakkelijk nieuwe bewegingen eigen te maken

 

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Bij Walid Salsa dans lessen gevolgd. Leuk en professioneel! Niet alleen de basis
passen, maar ook de zogenaamde “speciale vrije passen”
Kan het iedereen aanbevelen!”

Fred Wakker
25 April 2019
Star rating: 5/5

Schrijf een recensie

“Walid inspireert je door te laten zien dat dansen meer is dan een serie bewegingen maar de taal van je ziel. Het begint niet bij je voeten maar in je hart. He spiced up my life with Salsa.”

Reineke
8 mei 2019
Star rating: 5/5

Wat voor muziek de DJ ook voor je in petto heeft. Dans er soepel op!

Bij Baila Baila leer je Salsa en Cha Cha!

In de cursus heb je niet alleen ongelofelijk veel lol maar leer je ook echt goed dansen. Elke les begint met het individueel instuderen van de passen waarna we vervolgen met het samen oefenen van afwisselend leiden en volgen. Halverwege de les nemen we een korte pauze om even op adem te komen waarna we weer vol enthousiasme verder zullen dansen. Deze cursus bestaat uit zes lessen op de onderstaande dag en tijd.

Cursus gegevens:

Neem contact op voor beschikbaarheid van de cursus.

Elk cursus level eindigt met een Graduation Party, waar je de geleerde dans moves kan tonen op de dansvloer! Breng familie en vrienden mee en deel de passie voor Baila Baila en latin dansen en laten we feesten in BAILA BAILA stijl!