06 49 800 222

Beoordelingen

Dit is wat onze klanten zeggen over fitness en personal training bij onze gym’s.

We nodigen je uit om ook jouw ervaring te delen via google!

Bassem mohammad
12/07/2022
Super leuk, ook gezellig hoor om daar te zijn en sporten.

Walid, wat een prachtige Site! Je heerlijke Yogalessen maken je weer soepel en fit. De jaartjes danslessen die ik bij je volg zijn nog steeds waar ik elke week weer naar uit kijk. Hoop nog heel lang van je lessen te kunnen genieten hoor! Beveel je bij iedereen aan.

Leny

Dans & Yoga, 17 April 2019

Wil je plezier hebben terwijl je ook nog leert dansen? Dan moet je bij Walid zijn! Hij combineert als geen ander: humor, deskundigheid en teaching skills.
Go Baila with Walid.

Angelique

Latin dans, 17 Juni 2019

Walid is een bijzondere…. Met heel veel kennis helpt hij je lichaam fitter te worden, maar ook stabieler en flexibeler. Personal training is een bijzondere en fijne ervaring met Walid.

Kees Abrahams

personal Training, 8 Mei 2019

Walid.. who else?!

Of het nou dans, pilates, fitness of iets anders is geweest; het is bijna onmogelijk om elders dezelfde passie, vrolijkheid, stimulans en positiviteit te krijgen. Walid is gewoon geweldig in wat hij doet!!

Tanya

Dans & Yoga, 14 April 2019

Walid was my yoga teacher for 2 years in Cairo. We were 4 women who did yoga (with a mix of Pilates) 2-3 times a week. It was really some great classes – we all enjoyed it. Walid is a extremely competent teacher/instructor who I can give my best recommendation.

Helle Christiansen

Yoga, 9 April 2015

Walid heeft de gave om verder te kijken als je met spier klachten bij hem komt. Hij bekijkt en herleidt waar het probleem vandaan komt. Dat doet hij met veel kennis, enthousiasme en humor. Hij stelt je op je gemak, wat het prettig maakt met hem te werken. Ik kan hem iedereen aanraden!!

Margot

Personal Training, 13 Mei 2019

Walid is een geweldige dansinstructeur. Hij helpt je fit te worden en dansen tegelijkertijd. Je lichaam zal bewegen zoals je dat je nooit voor mogelijk had gehouden!

Robin

Dans, 18 Maart 2019

Walid Shams was my daughter’s ballet instructor for 2 years. His creative ways in teaching a 4 year old made her love her sessions as well as master the ballet techniques to her age. He professionally gave her the foundations to be a ballerina. I could still see his influence on her and the passion he has created in her for dancing & ballet performing. He is by far the best ballet instructor she ever had :))

Dina Tarek Adly

Dans, 4 februari 2015

Aan de slag

Vul het terugbel formulier in als je, 1 op 1 Elite persoonlijke training in Almere/Amsterdam en omgeving overweegt. Of als je zou willen sporten in onze Fun X work Gym. Bedankt voor je interesse, we bellen je binnen 5 werkdagen terug! 

3 + 14 =