Groepslessen

Groepslessen

Fun van Start tot finish

We zijn heel erg blij met alle enthousiaste reacties op onze persoonlijke fitness intakes. We kijken daarom ook heel erg uit naar deze volgende stap:

De try out groepslessen zijn begonnen!

Er zijn verschillende groepslessen op verschillende tijdstippen. Sport lekker vroeg in de ochtend, vroeg in de middag en/of aan het einde van de werkdag. 

Deze try out is om uit te vinden welk lesrooster het beste werkt en aan welke sporten de meeste behoefte is. Voel je vrij om ons je feedback te delen!

Er zijn een beperkt aantal plaatsen per les dus wees er snel bij. Probeer ook verschillende soorten lessen om te kijken wat je het leukst vindt en wat werkt voor jou.

Als je vragen hebt aarzel niet om ons te contacten. We helpen je graag.

Het les aanbod vind je meteen hier onder.

Het aanbod Groeplessen:

Easy start

Start je week sportief en relaxed met deze mix van yoga, Pilatus en fitness. Met Yoga en Pilatus vergroot je je lenigheid en verbeter je je lichaamshouding. Dit wordt gemixt met een aantal fitness oefeningen je hartslag lekker omhoog brengt.

Yoga / Pilates

Varierende yoga en pilates oefening waarmee we jou flexibiliteit vergroten.

Cardio & Stretch

Verbeter je conditie en bereik je nieuwe fitheidsdoel met cardio oefeningen zoals hardlopen en crosstrainers. We eindigen de les met fijne rek- en strekoefeningen om de afvalstoffen in je spieren goed af te voeren en je lichaam tot rust te laten komen.

Marathon training (alles of één!)

Een marathon training verdeeld over 3 blokken (Cardio, Kracht en ontspanning) van 30 minuten met een korte pauze ertussen. 

Deze training raakt de 3 essentiële delen van fitness:

We starten met Cardio om warm te worden je uithoudingsvermogen te vergroten, gaan dan door met Pump and Tone om te werken aan spierkracht en we eindigen met Unwind  waarin we gaan rekken, strekken en ontspannen om de dag relaxed af te sluiten.

Meld je apart aan voor alle drie de delen om zeker te zijn van een plaats tijdens het hele programma of meld je alleen aan voor het onderdeel van je keuze. De exacte startijd van de onderdelen vind je in het weekschema.

Weekschema Groepslessen

Elke week bieden we je de volgende groepslessen op onze locatie in Amsterdam.
Aanmelden kan op deze pagina, in de tabs onder het weekschema.

Maandag

Yoga / Pilates

8.15 – 9.00

Fitness en yoga/pilates combinatie

Dinsdag

Cardio & stretch

11.30 – 12.15

Hardlopen/crosstraining en 15 min stretch.

Woensdag

Marathon training

17.15 – 17.45 Cardio

17.55 – 18.25 Pump & Tone

18.30 – 19.00 Unwind

Opgebouwd in drie blokken: ‘Cardio‘, ‘Pump and Tone‘ en ter afsluiting ‘Unwind‘.

Donderdag

Yoga / Pilates

8.15 – 9.00

Yoga en pilates combinatie voor flexibiliteit.

Marathon training

17.15 – 17.45 Cardio

17.55 – 18.25 Pump & Tone

18.30 – 19.00 Unwind

Opgebouwd in drie blokken: ‘Cardio‘, ‘Pump and Tone‘ en ter afsluiting ‘Unwind‘.

Icons made by ultimatearm from www.flaticon.com

Aanmelden

Kies de les /service waar jij je voor aan wilt melden > geef de dag & tijd aan, en klik op ‘continue’ > vul dan je gegevens in om te bevestigen dat je er bij bent.

Kies je voor de Marathon traning: meld je dan apart aan voor alle drie de delen om zeker te zijn van een plaats tijdens het hele programma of meld je alleen aan voor het onderdeel van je keuze. De exacte startijd van de onderdelen is vermeld in het weekschema hier boven.

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Walid heeft het talent om bij pijnklachten heel duidelijk te maken waar de pijn vandaan komt. Hij kijkt naar het complete plaatje. Hij doet dat serieus, met veel kennis, en zorgt dat je jezelf op je gemak voelt. Hij bezit een groot gevoel voor humor waardoor het plezierig is om met hem te werken.”

Margot
16 Mei 2019
Star rating: 5/5

“Walid was my yoga teacher for 2 years in Cairo. We were a group of 4 women who did yoga (with a mix of Pilates) 2-3 times a week. It was really some great classes – we all enjoyed it. Walid is an extremely competent teacher/instructor who I can give my best recommendation.”

Helle Christiansen
18 april 2019
Star rating: 5/5