Fun X fitness intake

Personal Training

Start je Fun X Fitness ervaring

Start jou Fun X ervaring

Met Fun X work willen we alle werknemers van het Mirage hoofdkantoor de ruimte en ondersteuning bieden om gezond en blij door het leven te gaan.

“a free body creates room for a free soul”

Jij geeft het beste van jezelf op je werk en wij geven je de ruimte en ondersteuning om ook goed voor jezelf te zorgen. Het gaat daarbij niet eens perse over sterker of sneller worden. Maar vooral over de vrijheid en energie die dat geeft.

Het project is gericht op hoe jij met kleine stappen en plezier naar een groter doel toe kan werken.

Plan direct je eerste intake met onze trainer Walid, in het formulier op deze pagina.

Boek je Intake afspraak hier

Heb je interesse om te komen sporten in onze nieuwe Fun X Gym, dan kan je nu alvast beginnen met een eerste Intake kennismaking. Kies een datum en tijd, vul je contact gegevens in en dan zie ik je snel!

Voorbereiding; neem een handoek mee, sport kleding en sportschoenen voor binnen. Tijdens de intake bespreken we je doelen, eventuele obstakels en kunnen we een fitness test doen om je uitgangspunt te bepalen.​

Mirage Retail Group creëert positieve impact op de Nederlandse retailmarkt met o.a. fysieke winkels van vertrouwde en vernieuwende winkelformules waaronder: Blokker, Big Bazar, Intertoys en MINISO​.

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Heb je ooit les gehad van Walid? Of het nou dans, pilates, fitness of iets anders is geweest;het is bijna onmogelijk om elders dezelfde passie, vrolijkheid, stimulans en positiviteit te krijgen. Walid is gewoon geweldig in wat hij doet!!”

Tanya
17 April 2019
Star rating: 5/5

“Walid is een bijzondere….
Met heel veel kennis helpt hij je lichaam fitter te worden, maar ook stabieler en flexibeler. Personal training is een bijzondere en fijne ervaring met Walid.”

Kees Abrahams
8 mei 2019
Star rating: 5/5