Fun X work

Personal Training

Fitness op het werk

Het is me een eer om in samenwerking met Mirage Retail Group, te gaan werken aan een gezonde werkomgeving. Met Fun X work willen we alle werknemers de ruimte en ondersteuning bieden om gezond en blij door het leven te gaan.

Je bent welkom voor een fitness intake bij Walid zodat we je optimaal kunnen gaan helpen. En weet je al de weg in de fitness dan mag je uiteraard ook zonder intake al een afspraak inboeken voor de free fitness of een groepsles.

Fitness intake

Wil je gebruikmaken van de groepslessen of de vrije fitness mogelijkheden, dan kan je ook voor een intake bij Walid terecht.

Groepslessen

We hebben al yoga, cardio en kracht training lessen op ons schema staan bij FunX at Mirage. Het schema en aanmelden vind je op de les pagina.

Free Fitness

Heb je de fitness ruimte al gezien in de voormalige sample store? We weten zeker dat je er kan vinden wat je nodig hebt voor jou workout.

Fun X work

Free body = free soul

Jij geeft het beste van jezelf op je werk en wij geven je de ruimte en ondersteuning om ook goed voor jezelf te zorgen. En het gaat daarbij uiteindelijk niet eens over sterker of sneller worden. Maar vooral over de vrijheid en energie die dat geeft.

Fun Exercise Work

Het project is gericht op hoe jij met kleine stappen naar een groter doel toe kan werken in een combinatie van plezier, sporten en werk.

Plan direct je eerste intake in het formulier hier onder. En laten we samen werken aan jou Healthy Fit lifestyle…

Wie ben ik…

Hi, ik ben Walid een Coach die er van houdt om iedereen te helpen met het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Ooit begon ik als een kleine jonge die vol energie rond hupte in de dansschool. Die  jonge maakte uiteindelijk deel uit van het eerste team dat het moderne ballet in het Midden oosten introduceerde, gesteund door het ‘Caïro Opera house’ voor Modern Ballet.

life stream dans les

Tijdens mijn carrière als professioneel danser miste ik iets…
Het contact met mensen, en ze verder helpen met hun dagelijkse problemen.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om te zien hoe ik verschillende mensen kan helpen in mijn rol als trainer/ coach. Om samen een plan op stellen wat past bij hun leven en er voor te zorgen dat ze dat doel ook werkelijk bereiken. 

Door nooit stil te staan en altijd nieuwe dingen te ontdekken, heb ik verschillende invalshoeken ter beschikking waarmee ik mensen kan helpen. Van fitness tot yoga of pilates en natuurlijk.. de passie waar het ooit mee begon.. dansen.

Mirage Retail Group creëert positieve impact op de Nederlandse retailmarkt met o.a. fysieke winkels van vertrouwde en vernieuwende winkelformules waaronder: Blokker, Big Bazar, Intertoys en MINISO​.

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Heb je ooit les gehad van Walid? Of het nou dans, pilates, fitness of iets anders is geweest;het is bijna onmogelijk om elders dezelfde passie, vrolijkheid, stimulans en positiviteit te krijgen. Walid is gewoon geweldig in wat hij doet!!”

Tanya
17 April 2019
Star rating: 5/5

“Walid is een bijzondere….
Met heel veel kennis helpt hij je lichaam fitter te worden, maar ook stabieler en flexibeler. Personal training is een bijzondere en fijne ervaring met Walid.”

Kees Abrahams
8 mei 2019
Star rating: 5/5