06 49 800 222

Fun X work

Fitness op het werk

Bij Mirage Retail Group

Fitness training tussen je werk door..

In samenwerking met Mirage Retail Group, dragen wij met veel plezier bij aan een gezonde werkomgeving. Met de Gym; Fun X work willen we alle werknemers de ruimte en ondersteuning bieden om gezond en blij door het leven te gaan.

De gym is op werkdagen open voor vrij trainen en wekelijkse groepslessen.

Sport je al regelmatig bij ons. Dan kan je ons blij maken met een review op ons google bedrijfsprofiel.

Openingstijden

Onze sportschool Fun X work is open tijdens werkdagen kijk op deze pagina voor de tijden >

Groepslessen

Voor alle leden van Fun X work zijn er wekelijkse groepslessen: klik hier voor het rooster >

Onze app

Voor alle leden van Fun X work is onze uitgebreide mobiele app beschikbaar: klik hier voor meer informatie >

Fun X work

Free body = free soul

Jij geeft het beste van jezelf op je werk en wij geven je de ruimte en ondersteuning om ook goed voor jezelf te zorgen. En het gaat daarbij uiteindelijk niet eens over sterker of sneller worden. Maar vooral over de vrijheid en energie die dat geeft.

Fun Exercise Work

Het project is gericht op hoe jij met kleine stappen naar een groter doel toe kan werken in een combinatie van plezier, sporten en werk.

Plan je eigen workout met onze Virtuagym app of bekijk hier alvast of er een leuke groepsles voor je bij zit. En laten we samen werken aan de voor jou perfecte lifestyle…

Over jouw fitness coach

Hi, ik ben Walid een ervaren fitness coach die er van houdt om iedereen te helpen met het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Ooit begon ik als een kleine jonge die vol energie rond hupte in de dansschool. Die  jonge maakte uiteindelijk deel uit van het eerste team dat het moderne ballet in het Midden oosten introduceerde, gesteund door het ‘Caïro Opera house’ voor Modern Ballet.

life stream dans les

Tijdens mijn carrière als professioneel danser miste ik iets…
Het contact met mensen, en ze verder helpen met hun dagelijkse obstakels.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om te zien hoe ik verschillende mensen kan helpen in mijn rol als trainer/ coach. Om samen een plan op stellen wat past bij hun leven en er voor te zorgen dat ze dat doel ook werkelijk bereiken.

Door nooit stil te staan en altijd nieuwe dingen te ontdekken, heb ik verschillende invalshoeken ter beschikking waarmee ik mensen kan helpen. Van fitness tot yoga of pilates en natuurlijk.. de passie waar het ooit mee begon.. dansen.

Mirage Retail Group creëert positieve impact op de Nederlandse retailmarkt met o.a. fysieke winkels van vertrouwde en vernieuwende winkelformules: Blokker, BCC, en Intertoys​.

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Heb je ooit les gehad van Walid? Of het nou dans, pilates, fitness of iets anders is geweest;het is bijna onmogelijk om elders dezelfde passie, vrolijkheid, stimulans en positiviteit te krijgen. Walid is gewoon geweldig in wat hij doet!!”

Tanya – 17 April 2019

> Meer reviews

“Walid is een bijzondere….
Met heel veel kennis helpt hij je lichaam fitter te worden, maar ook stabieler en flexibeler. Personal training is een bijzondere en fijne ervaring met Walid.”

Kees Abrahams – 8 mei 2019