06 49 800 222

Personal training

1 op 1

Train met persoonlijke aandacht
gericht op wat jij wilt bereiken

Wil jij het beste uit jezelf halen op het gebied van fitness en gezondheid? Bieden standaard sportschooltrainingen niet de persoonlijke aanpak die je zoekt? Maak dan nu kennis met onze personal fitness training proefles!

In deze les/intake ga je aan de slag met een professionele personal trainer die jouw persoonlijke doelen centraal stelt. Ontvang individuele begeleiding, coaching en advies en bereik resultaten die aangepast zijn op jouw lichaamsdoelen op een efficiente manier.

Boek nu een proefles om te ervaren hoe onze personal trainers jouw training naar een hoger niveau kunnen tillen.

spierkracht

Je hele lichaam pijn en moe, herken je dat?  Het spierkracht programma geeft je meer energie en vormt je lichaam. Je gaat je jaren jonger voelen!

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services definieert spierkracht als “het vermogen van spieren om kracht uit te oefenen tijdens een activiteit.”

Er zijn een aantal manieren om spierkracht te meten. Over het algemeen is heffen of duwen van een bepaald gewicht in een voorgeschreven positie en vergelijken van de resultaten met een doorsnee groep mensen de beste manier.

Gewoonlijk wordt een spier sterker naarmate deze op reguliere basis inspanning verricht. Er zijn verschillende manieren om je spieren door middel van intensieve activiteit te verbeteren, maar alles wat een spier laat werken tot het moe is, zal de spierkracht mettertijd verhogen. Op basis van deze gegevens stel ik het beste bewegingsprogramma voor jou samen.

 

Veilig behendigheid en mobiliteit opbouwen

Heb je kracht en een goed gewicht maar kun je toch niet met lichaam wat je zou willen dan richten we ons op dit programma.

Spieren bestaan uit langwerpige spiercellen. Elke spiercel bevat eiwitten (actine en myosine)  die kunnen samentrekken en de spier zijn kracht geven. Deze vezels trekken samen, en produceren wat men in het Engels de “power stroke” noemt. De gehele kracht hangt af van het aantal van deze eenheden die dit gezamenlijk doen. Om spieren op te bouwen, moet worden voldaan aan deze criteria:

 • Spieren worden geregeld gebruikt
 • Het eiwit gehalte in de voeding van de persoon is hoog

Hoe mechanisme van spieropbouw precies werkt, is nog niet helemaal duidelijk. De algemene principes zijn wel bekend. Oefening zorgt ervoor dat de spiercellen uitbreiden en het gehalte actine- en myosineproductie toeneemt. Ook in ongetrainde spieren hebben vezels de neiging om niet allen tegelijkertijd manier te vuren. Met andere woorden, ze leveren niet op hetzelfde moment energie. Naarmate ze worden gebruikt, leren ze samen te werken als één en wordt het maximale vermogen verhoogd. Gangbaar is dat het lichaam voorkomt dat de spieren zichzelf overmatig oefenen en gewond raken. Naarmate de spier wordt gebruikt, begint het lichaam de spieren te activeren. Meer energie wordt geactiveerd. Meer kracht mag worden uitgeoefend.

Uithoudings- vermogen

Wil je meer kunnen doen voor langere tijd zonder moe of geblesseerd te raken?
Ik leer jou je eigen grenzen herkennen. Om daarna van energie bron te wisselen.

Fitness kan spiervermogen omvatten, wat het vermogen van een spier is om kracht voort te zetten zonder moeite te doen. Zoals hierboven vermeld, bouwt kracht-training grotere spieren.

Uithoudingsvermogen  trainen produceert daarentegen niet altijd spieren van een grotere omvang. Dit komt doordat het lichaam zich meer op het hart- en vaatstelsel richt. De spieren krijgen zo het geoxydeerde bloed die ze nodig hebben om te blijven functioneren. Een andere belangrijke verandering in spieren die specifiek zijn getraind voor uithoudingsvermogen betreft de verschillende soorten spierweefsel.
Er zijn  spieren die snel samentrekken en spieren die langzaam samentrekken:

 • Snelle spiervezels –
  snelle samentrekking, maar raken snel moe. Ze gebruiken veel energie en zijn zinvol voor sprints. Ze zijn wit van kleur omdat ze geen bloed nodig hebben om te functioneren.
 • Langzame spiervezels –
  het beste voor duurzaamheid, ze kunnen taken uitvoeren zonder moe te worden. Ze worden gevonden in kernspieren. Deze vezels zijn rood, omdat ze voorzien zijn van een hoog zuurstofgehalte en bevatten voorraden myoglobine.

Diverse oefeningen bevorderen snelle spiervezels, trage spiervezels of beide. Een sprinter heeft in verhouding meer snelle spiervezels, terwijl een langeafstandsloper meer trage spiervezels zal hebben.

Wat cursisten zeggen over trainen met Walid

Referenties

“Heb je ooit les gehad van Walid? Of het nou dans, pilates, fitness of iets anders is geweest;het is bijna onmogelijk om elders dezelfde passie, vrolijkheid, stimulans en positiviteit te krijgen. Walid is gewoon geweldig in wat hij doet!!”

Tanya
17 April 2019
Star rating: 5/5

Schrijf een recensie

“Walid is een bijzondere….
Met heel veel kennis helpt hij je lichaam fitter te worden, maar ook stabieler en flexibeler. Personal training is een bijzondere en fijne ervaring met Walid.”

Kees Abrahams
8 mei 2019
Star rating: 5/5

Schrijf je nu in voor je 1e proefles met 50% korting.

De plaats is beperkt dus wees er snel bij!

Welke weg we ook gaan naar jouw doel.
Het is altijd op maat voor jou gemaakt.

Kies je er voor om na  je proefles samen verder te trainen dan kan je gebruikmaken van bundel voordeel door een aantal lessen vooruit te betalen.

Personal training:

 • Dag en tijd: Op afspraak
 • Prijs per training: vanaf € 58,– euro (bij pakket van 24 sessies)
 • Locatie Fun X work: van der Madeweg, 1114AM Amsterdam

Wil je meer informatie? Bel ons dan op het nummer 06-4980222.